Espoon Homekoirat esittäytyi kahdessa lehtiartikkelissa

12/2015

Koiramme-lehden joulukuun numerossa esiteltiin Espoon Homekoirien koko tiimi. Lehtiartikkelin haastattelut ja kuvaukset tehtiin syksyn 2015 aikana. Kuvauksia varten rakennukseen tehtiin homekätköjä, jotta nopealiikkeisten koirien etsimistä ja homekätköjen löytämistä päästiin valokuvaamaan. Timmi ja Kessu nauttivat kuvauksista, kun pääsivät tekemään etsintää. Koiramme-lehden levikki on noin 125 000 ja sillä on noin 344 000 lukijaa. Lehti tulee jokaiseen Suomen Kennelliittoon kuuluvalle jäsenelle. Alla olevasta linkistä löytyy Koiramme-lehden artikkeli.

Artikkeli: Koiran kuono on lahjomaton homeen paikantaja

Koiramme-lehden artikkeliin voit tutustua myös Espoon Homekoirien facebook-sivulta. Espoon Homekoirat Espoon Homekoirat tekee homekoiratutkimuksia pääkaupunkiseudulle, Espoo, Helsinki, Vantaa, sekä koko Uudenmaan alueelle.

Lagotto-lehdessä (joulukuu 2015) kerrottiin Kessu-lagoton koulutuksesta usean sivun verran. Lagotto-lehti ilmestyy neljästi vuodessa ja se postitetaan jokaiselle Suomen Lagottoklubiin kuuluvalle. Espoon Homekoirien Kessu on Suomen ensimmäinen homekoiraksi opiskellut lagotto.

(kuva: Maria-Melina Väyrynen)

« Palaa takaisin