Homekoiratutkimuksia: Helsinki, Espoo, Vantaa

05/2024

Teemme pääasiassa tutkimuksia pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Suurin osa asiakkaista sijaitsee Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähiympäristössä Siuntion, Kirkkonummen, Lohjan, Vihdin, Järvenpään, Klaukkalan ja Porvoon suunnalla. Säännöllisesti tutkimuskäyntejä tulee myös Hankoon, Turkuun, Saloon, Lopen ja Hämeenlinnan alueelle. Tarvittaessa teemme tutkimuksia myös pidemmälle Suomeen. Erityisesti suurempia kiinteistöjä, kuten päiväkodit, koulut ja toimistotilat, tutkimme pidemmänkin matkan päässä.

Tutkimukseksi voidaan valita homekoiratarkastus tai heti suoraan kuntotutkimus ja homekoiratarkastus yhdistettynä. Kokonaispalvelussa yhdistyy tehokas ja nopea toiminta – saman päivän aikana saadaan tehtyä homekoiratutkimus sekä rakenteelliset tutkimukset pidemmällekin Suomeen. Kuntotutkimuksissa paikalle tulee tutkijan ja homekoirien lisäksi rakenneavaaja, joten tutkimukset saadaan tehtyä rivakasti. Tyypillisesti kuntotutkimus saadaan tehtyä puolen päivän tai päivän aikana omakotitaloon.

Meille kaikki aika on hyvää työaikaa. Teemme töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin, joka sopii yleensä hyvin perheille ja asuntokauppatilanteissa myös kiinteistönvälittäjille ja useille osapuolille. Viikonloppuisin tai pyhäpäivisin ei tule sunnuntailisiä hintaan. Joustavat aikataulut takaavat sen, että yleensä sopiva tutkimusaika löytyy viikon tai parin sisään. Usein kiireellisissä tilanteissa aika voidaan löytää jo parin päivän sisälle.

Laita viestiä sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella ja kerro oma tarpeesi, niin varataan aika ja selvitetään sisäilmatilanne rakennuksessasi! https://espoonhomekoirat.fi/yhteystiedot/

« Palaa takaisin