Toimimme koko kesän 2024

06/2024

Teemme homekoiratyötä koko kesän 2024, myös heinäkuussa. Tänä kesänä teemme erityisesti asuntokaupan kuntotarkastuksia ja laajempia rakennusten kuntotutkimuksia.

Kesä onkin nyt hyvä aika selvittää tarkasti ennen asuntokauppaa rakennuksen kunto ja korjaustarve. Asuntokauppa on vilkastunut vähitellen ja parhaillaan on ostajan markkinat. Ostajalla on erityinen selonottovelvollisuus ostamastaan kiinteistöstä tai asunnosta. Ostajan tulee selvittää mahdollisimman tarkkaan se, mitä ollaan ostamassa. Tärkeää on selvittää kokonaistilanne, sisäilman laatuun vaikuttavat tekijät ja rakenteiden korjaustarve. Näin ostaja voi valita haluaako ostaa kodin joka tarvitsee remontteja, vai onko sittenkin tarve ostaa täysin valmis koti ilman remonttihuolia. kuntotarkastuksessa keskitytään eniten sisäilmatilanteen selvittämiseen ja rakenteiden kunnon ja vaurioiden selvittämiseen pintoja rikkomatta. Asuntokaupan kuntotarkastus tehdään asuntokaupan kuntotarkastusohjeen mukaisesti, lausunto käy myös pankin vaatimaksi kuntotarkastukseksi.

Kuntotutkimuksia teemme erityisesti vanhempiin rakennuksiin 1950-1990 -luvuilta. Tutkimme valesokkelit, puukoolatut lattiarakenteet, kellaritilat ja maanvastaiset rakenteet ammattitaidolla ja rakennusterveysasiantuntijan pätevyydellä. Tutkimuksissa voidaan hyödyntää myös homekoiraa, jolloin parhaat rakenneavauspaikat löytyvät nopeasti. Kaikki saadaan tehtyä nopeasti ja samalla käynnillä.

Kiinteistöjä tarkastamme koko Uudenmaan alueella, suurempia kiinteistökokonaisuuksia myös Uudenmaan ulkopuolella.

Ota yhteyttä ja varataan aika tarkastukselle!

« Palaa takaisin