Asiakaspalautteita asuntokauppakohteista

Asuntokaupoilla on syytä pitää pää kylmänä. Ostettavaa asuntoa tai kiinteistöä on suositeltavaa tutkia riittävästi, jotta ostajalla olisi mahdollisimman realistinen kuva nykyisistä ja tulevista ongelmista, sekä korjauskustannuksista. Sisäilman laatuun ei kiinnitetä juuri huomiota asuntokaupan kuntotarkastuksissa, vaikka sisäilman laatu ja rakenteiden terveys pitäisi olla tärkeimpiä tekijöitä asunnon valinnassa.

Palautetta on aina mukava saada, alla muutamia asiakaspalautteita viimeajoilta, kaikki asuntokauppakohteita. Kiitos teille asiakkaat, tätä työtä on ilo tehdä!

Asuntokauppa, kerrostaloasunto, Helsinki:

Hei,
Kiitos sinulle! 
Raportti vaikuttaa laadukkaalta ja välitämme sen taloyhtiölle. 
Mikäli meillä nousee kysymyksiä jatkoselvittelyyn liittyen, niin kiitos jos saamme olla sinuun yhteydessä. On helpottavaa, jos voi tarkistuttaa ammattilaiselta esim taloyhtiön käyttävät metodit etc. 
Kiitos sinulle ja koirille hyvästä yhteistyöstä! 
Ystävällisin terveisin, XX

 

Asuntokauppa, Espoo:

Terve Leena,
Kiitokset eilisestä käynnistä XXkujalla ja ammattitaitoisesta
työstä! Voin jo nyt kertoa että näkemyksesi olivat huomattavasti
perusteellisemmat kuin XX:n kaverin ’kuntotarkastus’. 
Kiitokset, XX

 

Asuntokauppa, omakotitalo, Helsinki:

Hei Leena,
Kiitos tosi paljon eilisestä käynnistäsi, sekä hyvästä raportista. Saatiin sitä hieman jo tämän päiväisessä kuntokartoituksessa hyödynnettyä. Otamme yhteyttä kun uusi potentiaalinen ostokohde löytyy.
Mukavaa kesää!
Terveisin, XX

 

Asuntokauppa, omakotitalo, Espoo:

Kiitos! Vitsi et sä teet arvokasta työtä. Mun mielestä vaan homekoiran
hinnat on liian alhaset, eihän tollanen 600€ oo mitään verrattuna
siitä saatuun hyötyyn.

Ystävällisin terveisin, XX

 

Asuntokauppa, paritalo, Vantaa:

Hei! Suuri kiitos sinulle ja koirille käynnistä XXtiellä. Luimme raportin ja se oli erittäin kattava! Kiitos näkemyksistäsi ja avusta rakenteiden vaurioitumisen selvittämisessä. Emme olisi itse näitä hoksanneet, eikä kuntotarkastuksessakaan tullut ilmi. Remonttisuunnitelmat meni uusiksi, mutta rahat säästyivät. Kiitos vielä!!

Hyvää kesää! Terveisin X ja X

 

Asuntokauppa, rintamamiestalo, Vantaa:

Kiitos, kiitos, kiitos! Ei sitten ostettu sitä taloa. Helpottunut tunne.

X

 

Asuntokauppa, rivitalo, Espoo:

Hei Leena ja koirat!

Kiitos eilisestä käynnistä. Käyntisi jälkeen ilmoitimme välittäjälle, että emme vie kauppaa eteenpäin. Selvitimme naapurista asiaa, asunnossa on ollut kosteusvaurio koirien näyttämissä kohdissa pihan puoleisissa huoneissa.  Emme tässä vaiheessa halua lähteä ostamaan asuntoa jossa korjausten suuruudesta ja taloyhtiön aikataulusta ei ole varmuutta, joten tämä kauppa meni nyt näin. Hyvä että vaurio löytyi nyt, eikä vasta kaupanteon ja muuton jälkeen, kiitos siitä!

Otan yhteyttä kun löydän taas meille sopivan asunnon. Terkut koirille, palataan asiaan kesän jälkeen!

T. XX

 

Asuntokauppa, kerrostaloasunto, Helsinki:

Hei! Kiitos raportista ja käynnistä nopealla aikataululla. Onneksi ehdit käymään koirien kanssa ja kosteusvaurio löytyi, nyt saamme taloyhtiön tekemän korjauksen lattioihin ja väliseinään ennen muuttoa. 

Onneksi koiran nenä on tarkka. Rapsutukset Timmille, Kessulle ja Papulle!

Hyvää kesää! X

 

Asuntokauppa, omakotitalo, Kirkkonummi:

Hei homekoirat! 

Selvitämme vielä homevaurion laajuuden ennen kauppaa, pyysimme rakennusterveysasiantuntija XX:n tekemään ehdottamasi rakenneavaukset  (hän saattaa olla yhteydessä sinuun), myyjä haluaa myös tietää mitä seinän sisältä löytyy.  Toivotaan parasta, mutta varaudu seuraavan kohteen tarkastamiseen! Kiitos ja aurinkoista kesää!

X, X ja X