Toimimme koko kesän 2020

Teemme homekoiratyötä koko kesän 2020. Myös heinäkuussa.

Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseudun lisäksi Riihimäen, Forssan ja Hämeenlinnan alue, mutta teemme säännöllisesti työtä myös laajemmalla alueella Hangon ja Porvoon suunnalle. Kiinteistöjä tarkastamme koko Uudenmaan alueella, suurempia kiinteistökokonaisuuksia myös Uudenmaan ulkopuolella.

Toimimme koko kesän, myös heinäkuussa. Kesä onkin hyvä ajankohta selvittää kodin tai kesämökin kuntoa. Teemme homekoiratarkastuksia, asuntokaupan kuntotarkastuksia ja muuta sisäilmaan liittyvää asiantuntijatyötä. Suuremmissa kiinteistöissä voidaan räätälöidä sopiva palvelu, mutta tavallisesti toimeksiantona on sisäilmaongelman selvittäminen ja lisätutkimustarpeen selvittäminen. Tarkastuksessa selvitetään rakennuksen riskirakenteet ja riskit sisäilmalle, sekä tehdään tarvittaessa muitakin mittauksia. Homekoira kertoo missä kohdissa on mikrobiperäistä hajua, asiantuntija selvittää mistä haju johtuu, miten kohtaa lähdetään tutkimaan tai korjaamaan. Asuntokaupan kuntotarkastuksen yhteydessä tehdään homekoiratarkastus samalla käynnillä, kuntotarkastuksessa keskitytään eniten sisäilmatilanteen selvittämiseen ja rakenteiden kunnon ja vaurioiden selvittämiseen pintoja rikkomatta. Asuntokaupan kuntotarkastus tehdään asuntokaupan kuntotarkastusohjetta mukaillen, lisänä on homekoiratarkastus.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi toteutamme käynnit erityistä varovaisuutta noudattaen. Tilanne on hepottunut Suomessa, mutta edelleen noudatamme varovaisuutta toiminnassa. Desinfioimme välineitä ja tarvittaessa pidetään hengityssuojain päällä ja kumihanskat kädessä. Sairaana emme tee työtä, emmekä ota sairaita tai vilustuneita henkilöitä mukaan tarkastuskäynnille.