Turvallinen tarkastus korona-aikana

Sisäilmaongelmien selvittäminen jatkuu vallitsevasta koronaviruspandemiasta huolimatta, asuntokauppatarkastukset jatkuvat myös edelleen. Lisääntynyt etätyöskentely, ihmismassojen välttely ja alueelliset karanteenit pitävät ihmisiä nyt kotona pitkiä aikoja. Oman kodin hajut voivatkin tulla paremmin huomioitua tai oireilu voi lisääntyä, kun kotona vietetään enemmän aikaa. Tilanne on hyvä selvittää, erityisesti jos kotona vietetään paljon aikaa, tai jos oireilu runsastuu.

Toimimme korona-aikana erityisen varovasti, mutta teemme tarkastuksia tavalliseen tapaan Uudenmaan alueella ja sen ulkopuolella. On tärkeää työskennellä ohjeita noudattaen ja varoen viruksen leviämistä. Tarkastuskäynnillä on hyvä pitää ihmislukumäärä minimissä, vain välttämättömät henkilöt voivat olla tarkastuksessa mukana. Osa tarkastuksista tehdään tarvittaessa ilman läsnäolijoita. Koko tarkastuksen ajan tarkastajalla on hengityssuojain ja kumihaskat päällä, käynnillä ei kätellä ja pidetään turvaväliä ihmisiin. Tiloissa käytettävät välineet ja varusteet desinfioidaan ennen ja jälkeen käynnin.

Emme tule sairaaseen tai karanteenissa olevaan kotiin, mielellään siirretään varattua aikaa myöhemmäksi, kun kaikki ovat terveitä.

Hyvillä varusteilla ja varovaisuudella suojaamme asiakkaat ja itsemme. Teemme koronavirusaikana vain turvallisia tarkastuksia suojavarusteissa.

HUOM asiakkaat, tutustukaa ARAn kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta saatavaan avustukseen, joka voi puolittaa homekoiratarkastuksen kustannukset. Aloituslupa on haettava etukäteen, lupa tulee parissa päivässä.