Tutustu homekoiratoimintaan!

 

Uusi esite valmistunut, esitteessä kattava paketti homekoiratietoutta.

Homekoiran avulla selvitetään mikrobiperäisten hajujen kohtia sisätiloissa. Hajut voivat johtua rakenteiden sisällä olevista homevaurioista, pinnan homekasvustosta tai esimerkiksi alapohjan alta tulevista maaperän hajuista. Onneksi ihan aina koiran havaintokohdassa ei ole laajempaa homevauriota tai korjaustarvetta, mutta koiran havaintokohdat on aina selvitettävä asianmukaisesti.

Homekoiratarkastuksen jälkeen on tehtävä riittävät tutkimukset ja selvitykset rakennuksen sisäilmatilanteesta. Kun ongelma on selvinnyt, on tehtävä korjaussuunnittelua ja aikataulutettava korjaukset. Suomen homekoirayhdistys ry on tehnyt uuden esitteen, jossa selostetaan mm. homekoiratyöstä, tarkastuksen jälkeen tehtävistä tutkimuksista, homesiivouksesta, purkutöistä ja mahdollisesti tarvittavasta asuntokauppatilanteisiin liittyvästä lakiavusta.

Tutustu esitteeseen alla kuvalinkistä!

 

Alla olevalta videolta pääset tutustumaan homekoiratarkastuksen kulkuun. Tarkastuksessa selvitetään mitä rakennuksessa on tapahtunut, aiemmat kosteusvauriot ja niiden korjaukset, rakennekuvat ja riskirakenteet, mitataan sisäilman olosuhteet ja paine-eroa, lisäksi mittaillaan pintakosteuksia ja muita mitä rakennuksessa on tarpeen. Tarkoituksena on selvittää sisäilmatilanne ja syyt ongelmille. Videolla esiintyy Espoon Homekoirien luottotyöntekijä, labradorinnoutaja Timmi.

 

 

 

Suomen Homekoirayhdistys ry jäsenistöä.